Turop Norge AS

Spesialist på gruppereiser

 Tel (+47) 918 64 938 

post@turop.no            www.turop.no

Husvollen 30   N-4517 Mandal

 

 

 

Sist endret: 17.12.2013

SKJÆRGÅRDSTUR LANGS  KYSTEN AV BOHUSLÄN

Sommeren 2014 kan vi tilby en kjempefin  skjærgårdstur langs kysten av Bohuslän.  Vi seiler i behagelig fart med den fine båten M/S Svea af Bohuslän eller et lignende fartøy. I løpet av to dagers båttur opplever vi den flotte naturen, både til land og til sjøs. Vi passerer fjorder og skjær, og ser små fiskebyer og tettsteder med navn vi kjenner fra Taubes viser.

DAG 1.  Hjemsted – RÖNNÄNG
Avreise fra hjemsted til Rönnäng. 

DAG 2. RÖNNÄNG–FISKEBÄCKSKIL
Avgang fra Rönnängs brygge ca kl. 9.00. Kaffe og kake serveres etter ombordstigning. I løpet av formiddagen stifter vi bekjentskap med Klädesholmen, den trange passasjen Hjärterösund (Jomfruhålet), Skärhamn, Kyrkesund og Ollösund. Ved ankomst  Gullholmen  går vi  i land for  lunsj.

Etter lunsj drar vi videre gjennom Malöströmmen, med bl.a. Handelsmann Flink, inn i Nordströmmene og Bassholmen samt gjennom deler av Snäckedypet. Dagens tur avsluttes i Fiskebäckskil der bussen venter for å kjøre oss til vårt hotell i Uddevalla hvor det blir middag og overnatting. Alternativt kan vi overnatte på Gullmarsstrand i Fiskebäckskil.

DAG 3. FISKEBÄCKSKIL–FJÄLLBACKA
Etter frokost og bussreise fra hotellet går vi om bord igjen i båten i Fiskebäckskil  kl 9.30. Vi krysser Ullmarsfjorden og passerer Lysekil, der vi ved godt vær kan gå lengre ut og se på sel.  Vi fortsetter sakte forbi Store og Lille Kornö, krysser Brofjorden in forbi Bohus-Malmö og Fisketången.  Dagens lunsj spiser vi i Smögen der vi også får litt tid til å rusle på bryggen.
Om ettermiddagen oppleverer vi  Kungshamn, Sotenkanalen, Hunnebostrand, Bovallstrand og Hamburgsund fra båtdekket.  Denne herlige todagers-seilasen avsluttes  i Fjällbacka og her finnes det muligheter for å spise middag.  Videre med buss til vårt hotell.

DAG 4. FJÄLLBACKA – HJEM
Etter overnatting retur til hjemsted.

 

(Turop turkode RK171213)

ooOOoo

 

Pris på forespørsel