Turop Norge AS

Spesialist på gruppereiser

 Tel (+47) 38 26 50 72 eller 918 64 938 

Fax (+47) 38 26 50 98

post@turop.no            www.turop.no

Husvollen 30   N-4517 Mandal

Sist endret: 15.10.2007

Turforslag, ajour pr oktober 2007

5 dagers klassetur til Oslo

Med overnatting på Haraldsheim eller Holtekilen Vandrerhjem

Turen kan forkortes og forlenges etter gruppens ønske

Avreise fra Vestlandet eller Sørlandet.

Avreise fra andre steder på forespørsel

1. dag

Avreise fra hjemstedet om morgenen. Reiserute inn til Oslo vil tilpasses hvor på Vestlandet turen starter fra.  Det kan gjerne legges opp forskjellige reiseruter på bort- og tilbakereisen for variasjonens skyld.  Der det inngår ferjestrekninger og bompenger, vil disse komme i tillegg til prisene nedenfor.

Innkvartering på enten Haraldsheim Vandrerhjem som ligger ved Sinsenkrysset nordøst for sentrum, eller på Holtekilen Vandrerhjem som ligger ved Holtekilen, nær Lysaker.  Vi tilbyr også overnatting andre steder, som for eksempel rimelig hotell.

Det kan serveres middag på vandrerhjemmet etter nærmere avtale.

2., 3. og 4. dag

Gruppen får 3 hele dager til disposisjon i Oslo.  Bussen kan benyttes til utflukter uten tillegg i prisen.

Under oppholdet i Oslo er det mye klassen kan finne på.  Her er noen forslag:

Tur til Holmenkollen med besøk på Skimuséet og tur opp i Hopptårnet.  Besøk i Vigelandsparken.  Besøk på Teknisk museum.  Besøk i Tusenfryd og Vikinglandet.  Besøk på muséene på Bygdø. (Vikingskipene, Kon-Tiki og Ra, Fram, Gjøa, Folkemuséet.)  Besøk på Akershus festning med Forsvarsmuséet og Hjemmefrontmuséet Tusenfryd.

Sightseeingtur i buss med egen lokalguide.  Sightseeingtur med båt på Oslofjorden.

Vi kan også være behjelpelig med å reservere plass for besøk med omvisning i Stortinget, i NRK og på Freia.  Slik reservasjon bør foretas i god tid for at gruppen skal være sikret plass.

På Teknisk Museum og på Hjemmefrontmuséet kan vi ordne et pedagogisk opplegg med oppgaveløsning.

Under oppholdet i Oslo er frokost inkludert.  Middag kan legges inn etter avtale, enten på vandrerhjemmet og/eller på spisested ute i byen som for eks. Peppes Pizza, Mamma Rosa Pizza eller på en rimelig kafé.

5. dag

Etter frokost forlater gruppen vandrerhjemmet.  Vi kjører tilbake til hjemstedet, enten etter samme rute som på bortreisen, eller en annen rute som passer.  Avhengig av tiden, kan vi gjerne legge inn stopp underveis, for eks. tur opp til Spiraltoppen i Drammen.  Denne avstikkeren koster ikke noe ekstra og bussen kjører inne i fjellet i 6 spiraler opp til toppen av Bragernesåsen med fin utsikt over Drammen by og omegn.  For grupper som følger E-39 og E-18 langs Sørlandet, kan vi legge inn besøk i Dyreparken utenfor Kristiansand.  (Parken er åpen hele året.)  For grupper som kjører over fjellet, kan det legges inn besøk i Sølvgruvene ved Kongsberg.  Hvis det passer slik, kan vi også stoppe ved Eidsborg stavkirke ovenfor Dalen.  Langs riksvei 45 mellom Dalen og Setesdal kan vi også besøke Anne Grimdalens hjemsted.  Dette kan passe for grupper fra Rogaland som kjører fjellveien mellom Brokke og Suleskar.

 

ooOOoo

 

Denne turen er på 5 dager. Den kan forkortes eller forlenges etter klassens ønske.

 

Grupper fra Vestlandet og Sørlandet

Ca-priser gjeldende for år 2008:

 

Pris for turen som beskrevet, 5 dager:

                                               Holtekilen              Haraldsheim

Ved 20 - 24 deltakere             kr 2.400                      2.500

Ved 25 - 29 deltakere             kr 2.300                      2.400

Ved 30 - 34 deltakere             kr 2.100                      2.200  

Ved 35 - 39 deltakere             kr 1.950                      2.000

Ved 40 - 49 deltakere             kr 1.800                      1.875

  

Hjemmehørende annet sted enn Vestlandet/Sørlandet? Vi lager tur uansett hvor gruppen kommer fra.

Kontakt oss for tilbud.

 

Prisen inkluderer reisen i egen innleid turistbuss av kategori helturist.  Det benyttes kun busser og erfarne tursjåfører fra anerkjente selskaper.  Opphold på Haraldsheim Vandrerhjem med frokost inkludert.  Alle rom med dusj og WC.  Pliktig gruppemedlemskap i Vandrerhjemsorganisasjonen er også inkludert.  Ledere plasseres på egne rom etter nærmere avtale.

 

Under oppholdet i Oslo er bussen til disposisjon for utflukter uten tillegg i prisen.  Utfluktsprogrammet bør være avtalt på forhånd med Turop Norge AS.  All bruk av bussen må være tilpasset kjøre- og hviletidsbestemmelsene som gjelder for yrkessjåfører.

 

På turer hvor det inngår ferjestrekninger, vil pris for ferje komme i tillegg.

 

De oppgitte prisene gjelder uten frie ledere.  Da antall ledere varierer en del, og ikke alle grupper ønsker innkalkulert frie ledere (for å holde deltakerprisen lav og i tilfeller hvor lederes reisekostnad dekkes av skolen), har vi valgt å oppgi prisene på denne måten.  Den enkelte gruppe kan få oppgitt pris inkludert ønsket antall frie ledere. 

 

Ved overnatting på vandrerhjem må sengesett, håndklær og såpestykke medbringes hjemmefra,  eventuelt leies på stedet mot et tillegg.
Sovepose er av hygieniske årsaker ikke tillatt på vandrerhjem.

 

Turop Norge AS er teknisk arrangør.  Selskapets generelle avtalevilkår er tilpasset bestemmelsene i lov om pakkereiser av 25. august 1995 nr 57, og gir kunden minimum samme rettigheter som framgår av loven.  Turop Norge AS har stilt de nødvendige garantier overfor Reisegarantifondet.

 

Våre generelle avtalevilkår for gruppereiser ligger på nettsiden vår, www.turop.no. 

Klikk på Reisevilkår grupper nederst i skjermbildet.

Vilkårene kan også oversendes på anmodning.

 

 

skriv ut dette turforslaget